Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα με τον καιρό της Κρήτης, της Κισάμου του κόλπου μας.... από ένα έμπειρο τον Μανώλη Λέκκα. Η σελίδα είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο και δέχεται διορθώσεις.
Πηγαίνοντας στην υοσελίδα Δήμος Κισάμου θα βρείτε χαμηλά κάτω τον καιρό για όλα τα χωριά του δήμου.. Σφακοπηγάδι- Πλάτανος - Κοτσιανά-Σφηνάρι.. ακόμα και για τα Φελεσιανά. Οπότε ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι καιρό κάνει στου παππού σου το χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: