Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ

Από αναβολή σε αναβολή το πρωτάθλημα της Footballleague, δεν βρίσκει τηλεοπτική στέγη και πήρε αναβολή για 15 Οκτώβρη.... μόνο φιλικά ματσάκια θα δούμε φέτος όπως πάει. 
Πάντως να μην ξεχάσετε οτι το Σάββατο στις 16.00 αρχίζει το πρωτάθλημα της Α' τοπικού Χανίων με την εκπρόσωπο μας Θύελλα να αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Μουρνιών. Νωρίτερα έχουν αγώνες οι Ακαδημίες του Κισσαμικού στο δημοτικό στάδιο Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: