Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ

Άλλο ένα έργο μελετά για την πλατεία Τζανακάκη η δημοτική μας αρχή. Οι παλιές δημοτικές τουαλέτες που έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και 20 χρόνια σκέφτεται να τα αξιοποιήσει και να δημιουργήσει στον ίδιο χώρο ένα διώροφο κτίσμα που θα στεγάσει την βιβλιοθήκη και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου. Όπως όλοι ξέρουμε ο χώρος είναι εγκαταλελειμμένος χρόνια τώρα και θα ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δημιουργηθούν όλα αυτά που σκέφτονται και θα ήταν και ευτύχημα για την πόλη αν φτιαχνόταν και μαι -δυο τουαλέτες ....όχι τίποτα άλλο αλλά για να γλυτώσουμε τα γωνιακά κατουρήματα.

Υ.Σ Η φωτο έχει μεγάλη σημασία για τους μεγαλύτερους Σαμιώτης υποβασταζόμενος τον οδηγούν στις δημόσιες τουαλέτες ο Κωστής και οι Γιάννηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: