Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.....

Συμφορά  δεν εξηγείται αλλιώς οτι η μια μετά την άλλη βρίσκονται νεκρές οι χελώνες στην γειτονιά μας; Η 11η βρέθηκε σήμερα το πρωί και μάλιστα μέσα στο λιμάνι Κισάμου, στο "καρνάγιο". 
Κι αν κάποιοι υποστηρίζουν το αντίθετο ( δεν πέθαναν από χέρι ανθρώπου) καλό είναι τότε να μεσολαβήσει ο Αρχέλων και να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να πάρουμε και μια γνώμη από τους ειδικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: