Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Στις 20 Σεπτεμβρίου δημοσιεύσατε επιστολή της Μείζονος αντιπολίτευσης με θέμα «Ασχολούμαι, αλλά δεν ασχολούμαι». Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την απάντηση μου.
"Κύριοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης, πιστεύω ότι θα έπρεπε να γνωρίζετε πως, το ποιος έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και ποιος όχι, ο κόσμος το βλέπει καθημερινά. Το αν μας «τρομάζει το ομαδικό σας πνεύμα», αυτό νομίζω ότι το αποδείξαμε. Το γεγονός ότι κάποιοι από εσάς δηλώνετε, από μόνοι σας, πως απλώς χρησιμοποιούν το όνομά σας, δηλώνω και πάλι ότι αυτό είναι δικό σας θέμα…
 Άλλωστε, είναι γνωστό, ότι μοναδικός σας στόχος είναι το πώς θα επανέλθετε στην εξουσία ,αλλά χαιρόμαστε που το διατυπώνετε και δημόσια προς τους δημότες μας.
Πείτε, λοιπόν, στους δημότες μας, εσείς που διαχειριστήκατε τον τόπο μας την προηγούμενη θητεία, αλλά και σε αυτούς που συντάχθηκαν μαζί σας γιατί σας πίστεψαν (;), αυτή την διαχείριση θέλετε να ξαναφέρετε στην Κίσσαμο;  
Και θα τεκμηριώσω τα λεγόμενά μου με ένα μικρό παράδειγμα: Την διαχείριση της Μονομετοχικής Εταιρέιας του Δήμου. 
Ένα εκατομμύριο ευρώ (1.000.000 €) τζίρο πετύχατε εσείς το 2014, ένα εκατομμύριο (1.000.000 €) ευρώ και εμείς το 2015. 
300.000 ευρώ κέρδη προ φόρων εμείς, 5.000 ευρώ εσείς και στο τέλος, εσείς μείον 5.000 ευρώ μετά φόρων, 210.000 ευρώ κέρδος εμείς. 
Μετά από όλα αυτά σκοπεύετε να συνεχίσετε να διαδίδετε ότι παραλάβατε καμένη γη ή ότι αγοράσατε εξοπλισμό και διάφορα άλλα; Γιατί το ακούσαμε και αυτό. Και δεν μιλάμε για το 2011 ή το 2012, αλλά για το 2014 που δεν αγοράσατε απολύτως τίποτα από εξοπλισμό (αν θέλετε και αποδείξεις, μπορούμε να δημοσιεύσουμε αναλυτικά τα τιμολόγια). Αλήθεια, πιστεύετε ότι μπορείτε να πείσετε κανέναν ότι με ένα εκατομμύριο ευρώ τζίρο κλείσατε με ζημιά; 
Βλέπετε ποιος έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα; Βέβαια, εσείς θεωρείτε ότι την έχουν χάσει οι δημότες μας, ώστε να σας δώσουν ξανά το δικαίωμα να διαπράξετε τέτοια εγκλήματα εις βάρος τους.
Κατάσταση αποτελεσμάτων κατά λειτουργία 1-1-2015 έως 31-12-2015 της Δημοτικής Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας. 
Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Κισσάμου
Σταθάκης Θεόδωρος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θοδωρή στο τέλος θα μείνεις στην ιστορία σαν ο δήμαρχος "του άλλα λόγια να αγαπιόμαστε". Σου γράφουμε για το νερό στο Σηρικάρι δεν απαντάς, το ίδιο δηλαδή που έκανες όταν σου γράψαμε για τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, το ταρτάν στο στάδιο, από ποια λεφτά φτιάχτηκε η πλατεία Κατράκη και τόσα μα τόσα άλλα. Όσο για το σχόλιο σου για την Μονομετοχική ρώτα τον κοινό μας λογιστή κ. Ρημαντωνάκη να σου πει οτι το 14 που αναφέρεις έγινε συνδιαχείριση της μονομετοχικής μιας και είχες κερδίσει τις εκλογές και το 15 το 20% του φόρου επί των ακαθαρίστων έγινε 10%. Άρα μην γυρίζεις σε λαϊκισμούς.
Τώρα βλέπω και τον κοντοχωριανό μου να γράφει κουταμάρες και να βαπτίζει έργα δικά μας δικά σου, που εσύ ήσουν αντίθετος και πολέμιος αυτών. Τέλος πάντων Θοδωρή, η ομάδα μας θα σου απαντήσει ξανά αν κι εσύ έχεις δείξει οτι δεν θέλεις και ενοχλήσαι.
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλάκης