Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΜΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΛΑ

Γράφει η Ελένη Πατ. σε σελίδα φίλου  "....δεν μπορώ να το χωνέψω πλήρωσα ένα ευρό το άτομο για να πάμε στο Μπάλο, στην διαδρομή μας έβρισε ένας που έχει βάλει ο δήμος για να αφήνουμε τα αυτοκίνητα 5 χιλιόμετρα πιο κάτω και να πάμε με τα πόδια... η απόλυτη ξεφτίλα στον τόπο μου να πληρώνω για να πω να δω το Μπάλο. Μόνο ντροπή... φτάσαμε επάνω μια καντίνα έχει ούτε τουαλέτα ούτε τίποτα και θέλουν και τουρισμό, είμαι Χανιώτισσα αλλά ήρθαν τα ξαδέλφια μου από Αμερική και ήθελαν να έρθουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω ποτέ στην ζωή μου, ντροπή σε όποιον το έκανε αυτό !Μάλλον άλλα συμφέροντα εξυπηρετούν από ότι κατάλαβα για να δουλεύει το καραβάκι αίσχος"

Δυστυχώς δεν είναι και το μόνο.... άμα ψάξετε στο F/B είναι γεμάτο από τέτοια, από φίλους, δικούς μας ανθρώπους, επισκέπτες και φιλοξενούμενους που δυσανασχετούν για την κατάσταση στον Μπάλο. 
Όμως είμαι σίγουρος οτι από του χρόνου με την απαγόρευση των ι.χ να σωθούν και αυτοί που κάνουν παράπονα και αυτοί που νομίζουν οτι όλα είναι ρόδινα. Εξάλλου είναι στα σχέδια της δημοτικής αρχής η λύση αυτού του προβλήματος και μόνο αυτής. Εκεί δεν μπορεί να κάνει κανείς άλλος παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: