Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ)

Κάποιος μου έστειλε ένα e-mail για το ποιος φταίει που γίνεται καθημερινά ο μικρός χαμός στην πλατεία Τζανακάκη. Μάλιστα το e-mail που είναι ενυπόγραφο αναφέρει 4-5 ονόματα μονίμων γαιδουρίστα που αδιαφορούν επιδεικτικά ότι και να συμβαίνει στην μικρή "α-γραφική" όπως την αναφέρει πλατεία μας. Στην συνέχεια μου αναλύει πόσο άδικο είναι να πληρώνει ο κάθε τουρίστας το πρόστιμο από την αφαίρεση των πινακίδων, έγινε ένα βράδυ,.. ενώ η ίδια αστυνομία "ξεχνά"να περάσει την ημέρα που είναι και το πρόβλημα. 
Έχει δίκιο αλλά που θα το βρει.... Εγώ του απάντησα να το στείλει στους αρμόδιους... αστυνομία και δήμο και βλέπουμε ..
Η αλήθεια είναι οτι αρκετές φορές υπήρχαν φέτος διαξιφισμοί στην πλατεία με τους φορτοεκφορτωτές... που έκαναν την δουλειά τους, τώρα το πρόβλημα είναι με τους αδιάφορους Καστελλιανούς που δεν μπορούν να αφήσουν το αυτοκίνητο τους και να περπατήσουν 20 μέτρα για να πιουν τον καφέ τους.
Πάντως και αυτό θα λυθεί είμαι σίγουρος.. προσπάθεια θέλει και όχι μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: