Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ vs ΙΝΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1.000.000ε

ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Χανίων, καταδίκασε το ο ΙΝ.ΚΑ (σούπερ μάρκετ) για τη χρήση του ονόματος και του σήματος, μετά από δικαστικές και εξωδικαστικές «περιπέτειες» πολλών ετών, στην αγωγή που του είχε κάνει η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ΙΝ.ΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών).
Με βάση λοιπόν την συγκεκριμένη πρωτόδικη απόφαση ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός ΙΝ.ΚΑ καλείται να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στη Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ΙΝ.ΚΑ και στο Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝ.ΚΑ) Κρήτης καθώς και να αλλάξει όνομα και σήμα σε όλα τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας! Τα σούπερ μάρκετ ΙΝ.ΚΑ κατέθεσαν έφεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: