Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Μετά από 65 χρόνια η Σκαλίδη δεν έχει  περίπτερο. Και το τελευταίο κιόσκι μας άφησε για την πάνω μπάντα... ολοταχώς για Κουνουπίτσα που λένε.

Τα περίπτερα του κάποτε...
Ξηρουχάκη.....Ρεβελάκη....και του Σιτζούλη. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια καλή ιδέα θα ήταν να μεταφέρουν και το μουσείο στον απάνω δρόμο. Βασικά αν έκλειναν εντελώς την Σκαλίδη με τοιχεία θα ήταν "καλύτερα". Τρομερός σχεδιασμός. Άντε τώρα να τους πεις ότι πριν μεγαλώσουν τα πεζοδρόμια για να μπορεί να σταματήσει κάποιος, θα μπορούσε (τουλάχιστον τα καλοκαίρια να είναι ανάποδη η ροή με υποχρεωτική είσοδο προς δυτικά από την παλιά ΔΕΗ και ανάποδα την Σκαλίδη μέχρι το μάυρο μόλος και έξοδος προς ανατολικά από τον πάνω δρόμο ή το αντίστροφο.