Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

                       ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΙΣΑΜΟΥ 
ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Κισάμου
1. Έγκριση εξόδων μετακίνησης Δημάρχου και Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Τουρισμού., στην Αθήνα
Σημείωση: Η Συνεδρίαση κρίνεται έκτακτη διότι με το από 26/03/2024 ηλεκτρονικό μήνυμα ενημερώθηκε ο Δήμος μας ότι πρόκειται να βραβευθεί η καλή πρακτική του Δήμου Κισάμου στην Κατηγορία: Προστασία Περιβάλλοντος – Υποκατηγορία: Βιοποικιλότητα την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στο MEC Παιανίας και αποφασίστηκε εκτάκτως η μετακίνηση του δημάρχου και αντιδημάρχου τουρισμού.
-Τελικά και οικολόγοι μετά τα τόσα που χάσαμε (γαλάζιες σημαίες, παρεμβάσεις στις παραλίες, τις απάτητες τις κάναμε πατημένες.....), μας επιβραβεύουν και απο πάνω, γιατί ο ΜΑΙΧ και κάποιοι πραγματικοί οικολόγοι ξεσηκώθηκαν για να σώσουν οτι μπορούν.
Οι φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους..... ειδικά το τι γίνεται σε νταμάρια και λιμνοδεξαμενές.... εκεί μάλλον φυτρώνει το σκουπιδολούλουδο που ειναι προστατευόμενο.
Μπεεεεεεεεεε

                         ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑΣ
Ούτε πρόγραμμα υπάρχει, ούτε όρεξη, ούτε αγάπη, για τον τόπο αυτό, δυστυχώς απ' κανένα που εκλέχτηκε χρησιμοποιώντας μάλιστα σαν επιχείρημα την προστασία. Ένα μάτσο χάλια όλοι τους...και όποιος έχει το θάρρος ας πει το αντίθετο ή ας παρουσιάσει το πρόγραμμα που θα με βγάλει ψεύτη..

                                 Ο ΑΠΑΤΗΤΟΣ ΜΠΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: