Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ

Αναταράξεις στην τοπική οργάνωση Κισάμου, με θόλους ακόμα τους λόγους των παραιτήσεων, και λίγους μήνες πριν απο τις ευρωπαϊκές εκλογές.
- Ο γραμματέας της τοπικής Κισάμου κ. Καστανάκης Γιώργος και το μέλος Φαντάκη Αντωνία παραιτήθηκαν, όπως και το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Χανίων κ. Ξυπολιτάκης Εμμ.
Αν και επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει από την τοπική Οργάνωση, μάλλον οι λόγοι είναι το τελευταίο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Να θυμίσω οτι την ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ συμμετείχαν:
Καστανάκης Γιώργος – Γραμματέας 
Ανουσάκης Χρήστος – Αναπλ. Γραμματέας
Κουρτάκης Ιωάννης – Μέλος
Φαντάκη Αντωνίας -Μέλος
Μπατζάκης Ιωάννης -Μέλος
Μετά και τις παραιτήσεις προσωρινός γραμματέας αναλαμβάνει μάλλον ο Ανουσάκης Χρήστος, και εφόσον δεν υπάρχουν και αναπληρωματικά μέλη μαλλον πάνε για εκλογές ξανά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: