Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ

Ενημερώνουμε ότι αύριο 20/03/2024 στις 11:30 και στον χώρο εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου, διοργανώνουμε ημερίδα με θέμα την ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων και τα οφέλη που προκύπτουν για το περιβάλλον, την οικονομία και τις υποδομές.
Ομιλητές θα είναι:
Εκπρόσωπος του εργαστηρίου ανανεώσιμων και βιώσιμων ενεργειακών συστημάτων του τμήματος Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης
Υπεύθυνος καθηγητής της ομάδας συλλογής τηγανελαίων του ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.
Έμπορος χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων
Υπεύθυνη καθηγήτρια του περιβαλλοντολογικού προγράμματος του ΓΕΛ Κισσάμου
Εκπρόσωπος της μαθητικής κοινότητας ΓΕΛ
Θα παρουσιαστεί και θα βραβευτεί προωθητική ταινία μαθητή που αφορά το θέμα της συλλογής χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: