Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ.. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ

Μονότονο και κουραστικό ... θα μπορούσε να έχει τίτλο όποιος δεν εκλέγεται σώζεται εδώ. 
Δεν ειναι το θέμα οτι πλέον πληρώνουμε 5 έμμισθους στην μονομετοχική απο 4 παλαιότερα, αλλά κανείς δεν έχει καταλάβει ποιος ειναι ο σκοπός που πληρώνονται όταν όλοι ξέρουμε οτι εδώ κανει κουμάντο ο ένας... 
Εδώ δεν έχουμε χρήμα να ρίξουμε λίγη άσφαλτο στους διαλυμένους δρόμους του δήμου μας, δεν έχουμε ένα μηχανικό στην ανύπαρκτη Τεχνική υπηρεσια να κάνουμε μια μικρή μελέτη....αλλά μαμ για τους ημέτερους υπάρχει.
Το θέμα βέβαια ειναι οτι έχουμε απωλέσει και την ντροπή...

Να διορθωθεί και η απόφαση γιατί δεν συμβαδίζουν τα λεφτά που παίρνουν με αυτά που αναγράφονται..... παίρνουν και ένα κατοστάρικο παραπάνω... κάποιοι. 
Και μην σπρώχνετε όλοι θα πάρετε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: