Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΟΝΟ

Μια απο τις πολλές μάλιστα σε καιρό βαριάς ξηρασίας οι περισσότερες έχουν νερό και δεν ειναι απο την βροχή ούτε φυσικά απο τα βρομόνερα της μπουγάδας. Η ουσία βέβαια παραμένει η ιδια όλη η πόλη μια λακκούβα αφού καθημερινά οι άνθρωποι της ύδρευσης του δήμου μας δεν προλαβαίνουν τις ζημιές στο πεπαλαιωμένο δίκτυο.
Επειδή η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει όσο και να το θέλουμε καλό ειναι ο δήμος μας αλλά και ο νέος αντιδήμαρχος ύδρευσης να διατάξει να κλείσουν τις λακκούβες που έχουν ανοίξει οι άνθρωποι του δήμου στις ζημιές μιας και πλησιάζει καλοκαίρι. Υπάρχουν λακκούβες που ειναι 2 και 3 χρονών δίχως να συγκινείται κανείς σε αυτήν την πόλη της αδιαφορίας. 
Δεύτερον και σπουδαιότερο όποιος κανει σύνδεση με τον βιολογικό θα του επιβάλλεται χρονοδιάγραμμα ώστε να κλείνει οτι εχει σκάψει σε περιουσία του Δήμου.
Δεν λειτουργείται και εχετε αφήσει την πόλη στο έλεος της αδιαφορίας...
Μετά θέλουμε να την κάνουμε και προορισμό ... τρομάρα σας... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: