Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

                        Φαλάσαρνα
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ»
Παράρτημα 1
Δυο  για Φαλάσαρνα, μια στο Γήπεδο και μια στο Δραπανιά ειναι οι θέσεις που θα παραχωρηθούν φέτος με πλειοδοτική δημοπρασία στον Δήμο μας. Οι υπόλοιπες μάλλον θα έχουν άδεια για παραπάνω χρόνια, οπότε θα μπουν και αυτές στο διαγωνισμό με το τέλος της άδειας τους, εκτός βέβαια για όμορες επιχειρήσεις που υπάρχει και ο παλιός αιγιαλός. Αυτό μένει να διευκρινιστεί. Δεν αναφέρεται βέβαια τι θα γινει με τις περιοχές Μπάλο και Λαφονήσι που ειναι υπερπροστατευόμενες και ειδικά ο Μπάλος θεωρείτε και απάτητη.
Αλλά τι απάτητη το Λαφονήσι αφού δίνονται δυο θέσεις για θαλάσσια σπορ....  
* Για τις παραλίες του Παραρτήματος 1 οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστες, σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 11 του Π.Δ. 71/2020, υφίσταται η υποχρέωση των οικείων Δήμων για την πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού ναυαγοσωστών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 7 του Π.Δ. 71/2020 και στο άρθρο 14 «Υποχρεώσεις δήμων» του Ν. 5092/2024 (Α’ 33).
* Για τις παραλίες του Παραρτήματος 1, υφίσταται υποχρέωση των οικείων Δήμων, σύμφωνα με την παρ. ε) του άρθρου 14 «Υποχρεώσεις δήμων» του Ν. 5092/2024 (Α’ 33), για εγκατάσταση ειδικής πλατφόρμας πρόσβασης ατόμων με αναπηρία, εφόσον αυτές παραχωρηθούν για απλή χρήση, κατόπιν της ολοκλήρωσης της πλειοδοτικής δημοπρασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: