Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

 Το κομμωτήριο Γιάννη Μυλωνάκης μετά από 8 χρόνια λειτουργίας στην ανατολική μεριά της Αναγνώστου Σκαλίδη στην Κίσαμο, μεταφέρθηκε δυτικότερα στον ίδιο δρόμο.. 
Με την τόση αγάπη και στήριξη σας αυτά τα χρόνια θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει.
 Επίσης θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας που στέκονται στο πλευρό μας και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
 Η κομμωτική για εμάς είναι πάθος, ειναι ένα επάγγελμα που αν το αγαπάς, αν ενημερώνεσαι τακτικά, εξελίσσεσαι και σίγουρα θα σε «αγαπήσει» και αυτό! 
Σας περιμένουμε στον νέο μας χώρο Αναγνώστου Σκαλίδη 120 στην Κίσαμο
Γιάννη και Βενετία Μυλωνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: