Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΘΥΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Θέλω να εκφράσω την άπειρη ευγνωμοσύνη μου προς τους σχεδόν 100 συναδέλφους Δημάρχους και εκλέκτορες, που με τίμησαν με την ψήφο τους για το ΔΣ της ΚΕΔΕ, κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία. Η παράταξή μας "ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΗΜΟΙ" αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με διαφορά και είναι εκείνη που θα συνεχίσει να δίνει μάχες για το καλό όλων των Δήμων της Χώρας και κατ΄ επέκταση για το συμφέρον των πολιτών. 
Προσωπικά, παρότι δεν εκλέχθηκα στο νέο ΔΣ μόλις για 10 ψήφους, νοιώθω απόλυτα ικανοποιημένος καθώς εκπροσωπώντας ένα μικρό Δήμο μόλις 4.000 κατοίκων, αναδείχθηκα στη 15η θέση από ένα σύνολο 30 υποψηφίων Δημάρχων της παράταξής μας, άξιων συναδέλφων κυρίως από μεγάλους Δήμους που ο καθένας έχει τη δική του αξιοπρόσεκτη πορεία στην Αυτοδιοίκηση. 
Με προβληματίζει, πάντως, το γεγονός ότι στη νέα σύνθεση του ΔΣ της ΚΕΔΕ για την επόμενη πενταετία, δεν θα υπάρχει κανένας συνάδελφος Δήμαρχος νησιωτικού Δήμου, κάτι που συμβαίνει μάλλον για πρώτη φορά, τουλάχιστον από το 1999-2000 που προσωπικά ξεκίνησα την αυτοδιοικητική μου πορεία. 
Ωστόσο, είμαι δεσμευμένος απέναντι στους συναδέλφους που με στήριξαν, να συνεχίσω τον αγώνα υπέρ των νησιωτικών και επαρχιακών εν γένει Δήμων ακόμα και χωρίς να είμαι μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, έχοντας την βεβαιότητα ότι ο έμπειρος και άξιος Πρόεδρός μας Λάζαρος Κυρίζογλου και το νέο ΔΣ θα έχουν ψηλά στις προτεραιότητές τους τα προβλήματα της νησιωτικής Ελλάδας, που είναι προβλήματα απτόμενα της ίδιας της εθνικής υπόστασης της πατρίδας μας. 
Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: