Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

ΚΟΙΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Επιστολή με δυο θέματα έστειλε σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Κισάμου, για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, στον πρόεδρο του Δ.Σ. Είναι η πρώτη φορά που απο κοινού η αντιπολίτευση ζητά να της απαντηθούν ουσιαστικά ερωτήματα της περιοχή μας. Είναι φανερό οτι προσπαθούν όλοι να αφυπνίσουν την αλαζονική δημοτική μας αρχή που δεν κανει τίποτα ώστε να διορθωθεί η κατάσταση απο το 2019.
Η επιστολή αναφέρει....

Προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου
Κοινοποίηση: α) κ. Δήμαρχο, β) Τεχνική υπηρεσία
Κύριε πρόεδρε σας καταθέτουμε τα παρακάτω θέμα για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Θέμα 1) Ξεκίνησε η ανέγερσης του IKOS KISSAMOS.
Α) Τι θα ισχύσει τελικά με την ύδρευση και αποχέτευση του ξενοδοχείου.
Β) Τι θα γίνει με την παραχώρηση τμήματος επί της νοτίου πλευράς, για την δημιουργία πεζοδρομίου και διαπλάτυνσης της υφιστάμενης οδού.
2) Β φάση έργων αποκατάστασης θεομηνίας 2013.
Σε ποιο σημείο βρίσκεται η υλοποίηση του έργου, τις ακριβείς περιοχές εκτέλεσης του έργου και του φυσικού αντικειμένου με αναφορά στις επιμετρήσεις ( πλάτους, μήκους ).
Με εκτίμηση οι δημοτικοί σύμβουλοι
Σταθάκης Θεόδωρος, Παρτσαλάκης Αντώνιος, Θεοδωρογλάκης Μιχάλης, Φραγκιουδάκης Γεώργιος, Τσατσαρωνάκη Ελένη, Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ, Λιουδάκης Κωνσταντίνος, Ψαράκης Νεκταριος, Μουντάκης Κωνσταντίνος, Αρμένης Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια: