Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΤΑΚΗ

Μια απο τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον χώρο του, για το 2023 και ιδιαίτερα στην εξυπηρέτηση των πελατών του, τα Φαρμακεία του Παντελή Κατάκη, στον πανελλήνιο διαγωνισμό AWARDS GREEK. 

- Το φαρμακείο μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διάκρισή του σε πανελλήνιο διαγωνισμό κορυφαίων επιχειρήσεων. Μια επιτυχία που πρωτίστως την οφείλουμε σε εσάς που μας στηρίζετε από το 1977 εως σήμερα! Εκτός της δική σας στήριξη σε αυτήν την επιτυχία συνέβαλε και το προσωπικό που αποτελείται από 4 φαρμακοποιούς που πλαισιώνουν τα 3 φαρμακεία μας, στην Κίσαμο, στο Μελισσουργειό, και στην Αγιά Μαρίνα, 2 αισθητικούς και 2 βοηθούς φαρμακείων, 3 καθηγητές διαφόρων κλάδων και ένα τεχνικών σχολών.

 Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και σας δεσμευόμαστε ότι αυτή μας η επιτυχία θα γίνει το κίνητρο μιας ώστε να εξελιχθούμε ακόμη περισσότεροι και να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Παντελής Κατάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: