Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗMΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Δ.Σ. ΟΑΚ

Ο Δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης, συγχαίρει θερμά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. και ειδικά τον νέο Πρόεδρο κ. Ελευθέριο Κοπάση* και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αριστείδη Παπαδογιάννη για την εκλογή τους. Και οι δύο έχουν αποδείξει μέσα από τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία τους, ότι μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην διοίκηση του Ο.Α.Κ. και να διαχειριστούν τα μεγάλα έργα και τις σημαντικές μελέτες προς όφελος της ανάπτυξης του νησιού μας.
Ο Δήμος Κισάμου, προσδοκά την καλή συνεργασία των δύο φορέων και θα είναι αρωγός προς αυτή την κατεύθυνση, με σκοπό την προώθηση σημαντικών τεχνικών θεμάτων και την υλοποίηση έργων που αφορούν στην περιοχή μας.
Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας και μια εποικοδομητική θητεία.
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Γεώργιος Μυλωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: