Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και με αφορμή τις πολλές αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από πολίτες που ανησυχούν μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα τα ΜΜΕ των Χανίων γνωρίζουν εξ αρχής, με βάση τις διασταυρωμένες πληροφορίες που έχουν, τον τόπο διαμονής του 66χρονου.
Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο ότι η δημοσιοποίηση αυτής της πληροφορίας δεν είχε να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στην ενημέρωση, αλλά θα προκαλούσε μόνο περαιτέρω αναστάτωση, ειδικά στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής...
- Κάπως έτσι όλα τα ΜΜΕ των Χανίων κλείνουν την αναφορά τους στον Κισαμίτη ασθενή!!
Η αλήθεια είναι οτι αμφιβάλω αν ξέρουν που μένει ο άνθρωπος, απλά για να δείξουν οτι είναι μέσα στην ενημέρωση γράφουν και αυτήν την παράγραφο....που δεν έχει βέβαια και πολύ σημασία.
Το μοναδικό που πρέπει να κρατήσουμε εμείς οι κισαμίτες μιας και πρέπει να δούμε τα πράγματα ψύχραιμα και να ακολουθήσουμε τις γενικές οδηγίες είναι οι δηλώσεις της κ. Λένας  Μπορμπουδάκη διευθύντριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, ότι "Υπάρχει ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το δείγμα του 66χρονου, ελήφθη σε ιδιωτικό κέντρο υγείας και εστάλη σε ιδιωτικό ειδικό εργαστήριο στην Αθήνα, εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ. Τα αποτελέσματα βγήκαν σήμερα και έδειξαν ότι ο 66χρονος είναι θετικός στο νέο κορωνοϊό. Ο ασθενής που έχει ήπια συμπτωματολογία, παραμένει σε «καραντίνα» στο σπίτι του και ακολουθεί τις οδηγίες που του έχουν δοθεί από τους γιατρούς. Μέχρι στιγμής, δεν έχει κριθεί σκόπιμο, να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων. Σε ότι αφορά τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του, τη σχετική διαδικασία έχει αναλάβει η Πολιτική Προστασία."
Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι φήμες, θεωρώ οτι η πολιτική προστασία θα κάνει οτι πρέπει απλά πρέπει να κάνουμε και μεις όλα αυτά που μας έχουν επισημάνει πάρα πολλές φορές και αδιαφορούμε. Μένουμε σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια: