Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ

Αν και χρειάζεται να περάσει απο Δημοτικό Συμβούλιο - η πρόσκληση θα αναρτηθεί αύριο- η Δημοτική αρχή προχώρησε σε γενναία μέτρα για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού εξαιτίας της κατάστασης που θα έχουμε τους επόμενους μήνες στην χώρα μας.
Έτσι αποφάσισε, και θα το ανακοινώσει στο πρώτο συμβούλιο δια περιφοράς, την διαγραφή όλων των χρεών ύδρευσης και άρδευσης, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην κοινωνική της πολιτική. 
Είναι η πρώτη φορά που δημοτική αρχή προβαίνει σε τέτοια γενναία πράξη, βοηθώντας τους δημότες της να ξεπεράσουν όσο το δυνατόν αλώβητοι την πανδημία.
Φυσικά και τα μέτρα στήριξης των ελεύθερων επαγγελματιών, για μετά εποχή κορονοϊού, θα είναι πολλά, όπως διέρρευσε, με πρώτο και καλύτερο την διαγραφή όλων των οφειλών μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων του Δήμου μας.   
Μάλιστα όπως έμαθα ούτε η αντιπολίτευση έχει αντίθεση σε αυτήν την γενναία κίνηση και αν την ήξερε νωρίτερα θα ήταν συνεπής στο "δια περιφοράς συμβούλιο" που τόσο απεχθάνεται.
Μια μικρή αντίρρηση εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Φραγκιουδάκης αλλά στο τέλος ενέδωσε στις πιέσεις των δημοτών.
Καλό μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: