Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ

Την άμεση προκήρυξη 599 «αθλητικών» θέσεων προς όφελος του μαζικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού συμφώνησαν ο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκη, και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.
Οι 350 θέσεις εξ αυτών, στηρίζοντας εμπράκτως και για πρώτη φορά τόσο εμφατικά τους γυμναστές, θα αφορούν σε αποφοίτους Φυσικής Αγωγής για 147 Δήμους σε όλη την Ελλάδα. Γυμναστές, οι οποίοι θα ενισχύσουν τον ερασιτεχνικό, μαζικό, αθλητισμό.
Οι υπόλοιπες 249 θέσεις θα αφορούν σε διάφορες ειδικότητες (Πολιτικοί Μηχανικοί Δομικών Έργων, Ηλεκτρολόγοι και Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Λογιστές, Νοσηλευτές, Υδραυλικοί, Ναυαγοσώστες Πισίνας, Εργοδηγοί, Κηπουροί, Φύλακες, Αποθηκάριοι κ.λπ) και θα απορροφηθούν στις αθλητικές υποδομές της χώρας που εποπτεύονται από τη ΓΓΑ, καλύπτοντας επείγουσες ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία τους.
- Κρίμα μας ξέφυγε η περίπτωση αυτή μιας και θα μπορούσαμε να ζητήσουμε -έχουμε λένε πολύ μέσον στην κυβέρνηση- μια τουλάχιστον θέση φύλακα -κηπουρού-Αποθηκάριου για το Δημοτικό στάδιο Κισάμου όπως έκαναν παλαιότερα κάποιοι άλλοι και προστάτευαν την περιουσία τους. 
Και για καταλαβαινόμαστε όταν με το καλό θα ξαναγυρίσουμε στους κανονικούς ρυθμούς σε αυτό το στάδιο θα προπονούνται καθημερινά 200-300 παιδιά ... με καταξιωμένους συλλόγους ... που έχουν ανάγκη εκτός των προπονητών και κάποιο υπεύθυνο σταδίου. 
Για την ιστορία 13 θέσεις στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: