Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ

Ο Γιάννης Ξυγκάκης ανέβασε αυτήν την φώτο που παίζει τώρα και 4-5 ώρες σε όλη την Ελλάδα. Δείχνει οτι βλέπετε... την αγωνία των αστυνομικών να καθαρίσουν τον δρόμο που βρόμισαν..... οι πολιτικοί μας. Όσο βαρύ και να ακούγεται στην θέση των έπρεπε να υπήρχε μηχάνημα απο τα ξημερώματα. Εδώ και 12 μήνες έχει μαλλιάσει η γλώσσα όλων των ανθρώπων που κινούνται στο κομμάτι αυτό του ΒΟΑΚ, οτι ο δρόμος δεν έχει καθαριστεί ποτέ. Κολυμβάρι -Κίσαμος είναι για τα κλάματα ..μάλιστα παρά την αλλαγή του αντιπεριφερειάρχη το αποτέλεσμα το ίδιο, προχθές λάσπες, χθες βράχια, την επόμενη φορά τι;
Δεν υπάρχουν λόγια ευγνωμοσύνης για τους δυο αστυνομικούς και φυσικά τα αντίθετα για τους υπόλογους που μας έχουν αφήσει στην τύχη μας.
Κρίμα για άλλη μια φορά φάνηκε η αδιαφορία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: