Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΛΥΚΕΙΑ

Με πράξη δημάρχου συγκροτήθηκε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου "Επιτροπή παρακολούθησης και συντονισμού των θεμάτων προμήθειας και τοποθέτησης κοντέινερ για την στέγαση των Λυκείων Κισάμου καθώς και της πορείας των εργασιών για την κατεδάφιση του υφιστάμενου και την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος", αποτελούμενη από τα παρακάτω μέλη:
1) Μυλωνάκης Γεώργιος, Δήμαρχος
2) Χαχλάκης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος θεμάτων Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και
Πολιτισμού.
3) Σταθάκης Θεόδωρος, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
4) Φραγκιουδάκης Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής Ελάσσονος
Αντιπολίτευσης
5) Καμόντου Ελένη, Ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων
Μηχανικών
6) Αλαντίν Αΐς, Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου, κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών
7) Καπετανάκη Καλλιόπη, Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου, κλάδου ΠΕ Γεωπόνων
Η Επιτροπή δύναται να καλεί όποιον κρίνει απαραίτητο για να παρέχει στοιχεία, πληροφορίες για την υλοποίηση του έργου. 

Μάλλον αυτή η επιτροπή έχει να κάνει με θέματα που αφορούν μόνο τον Δήμο, γιατί απ' αυτήν απουσιάζουν οι διευθυντές των σχολείων και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων.
Τέλος πάντων κάτι είναι και αυτό ..μιας και έτσι θα μπορούμε να ρωτάμε κάποιο απο τους παραπάνω για να μας εξηγεί την πορεία των εργασιών εκτός κι αν...και αυτοί αγνοούν την ύπαρξη της επιτροπής!!! 
Φυσικά μάθαμε και τους 3 ειδικούς συνεργάτες του δημάρχου....
- Για να γελάσουμε τώρα και λίγο έκλεισαν τις λακκούβες στο οδόστρωμα της Αγαμέμνονος, Μαύρο Μώλος, άρα η αρχή των έργων στην περιοχή ξεκίνησε....



Δεν υπάρχουν σχόλια: