Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Το θέμα είναι οτι με τα πενιχρά μέσα η πολιτική προστασία του Δήμου Κισάμου προσπαθεί να κάνει και τις δουλειές της περιφέρειας σε δρόμους που τις ανήκουν και τις έχει αφήσει στο έλεος του Θεού.
 Σφηνάρι, Κάμπος ο δρόμος είναι σε κακή κατάσταση όπως και ο δρόμος προς Μελισσιά. Καλό είναι όσοι ταξιδεύετε βράδυ να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.
Μπράβο στους εργαζόμενους στον Δήμο Κισάμου και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μαυροδημητράκη για την προσπάθεια τους... ας ελπίσουμε οτι και η περιφέρεια κάποτε ενδιαφερθεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: