Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 14ο ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

 Σε πολύ καλό κλίμα και με αρκετούς ενδιαφερόμενους-όχι περίεργους- έγινε η πρώτη συνάντηση για την διοργάνωση του 14ου Κισαμίτικου Καρναβαλιού, στον προθάλαμο της αίθουσας εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου..
Από την πρώτη αυτή συνάντηση που επεδίωξε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ κα. Άλκηστη Ξηρουχάκη φάνηκε ότι υπάρχει διάθεση και φέτος για κάτι καλύτερο και με την συμμετοχή στον θεσμό αυτό του τόπου μας.
Στη πρώτη συνάντηση - συζήτηση για θέματα που αφορούν τη διοργάνωση τέθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν... ένα από αυτά ο χώρος μιας και οι παλιές δεξαμενές στον Τράχηλα δεν πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις ασφάλειας.. αλλά και το άνοιγμα των εκδηλώσεων από διήμερο σε τριήμερο ή τετραήμερο. Να θυμίσω οτι το 14ο Κισαμίτικο Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 στην Σκαλίδη, και οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας φέτος θα γίνουν στα Βιγλιά και του χρόνου στην παραλία του Δραπανιά.
Ήδη οι 4 πρώτες συμμετοχές παρουσιάστηκαν όπως και κάποιοι που θα πλαισιώσουν την  Καρναβαλική Επιτροπή.
Θα υπάρξει και άλλη μάζωξη για το θέμα αλλά και όσοι θέλετε ηλεκτρονικά μπορείτε να γράψετε τις προτάσεις –ιδέες σας και να τις στείλετε στο koinofelisdkis@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: