Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ....

H πραγματικότητα ήταν και είναι ότι ο Κυριάκος, ο πρωθυπουργός της χώρας μας, έκανε μια από τις καλύτερες του επιλογές όταν αποφάσισε να παρακολουθήσει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Κίσαμο. Χαμόγελα, πολλές επευφημίες και χιλιάδες φώτο που θα μείνουν στην ιστορία, το χάρηκε ιδιαίτερα .. σε μια περιοχή που κατά ομολογία του την αγαπά ιδιαίτερα.
Στο τέλος φυσικά κάποιοι πικρόχολοι προσπάθησαν να πικάρουν την κατάσταση και προσπάθησαν να βρουν τι περιελάμβανε η ατζέντα του πρωθυπουργού, τι κουβέντιασε αν κουβέντιασε, τι έταξε αν έταξε στην δημοτική αρχή, που τον είχε καλέσει και κατά επέκταση σε μας!
Δελτία τύπου δεν βγήκαν ... όμως είμαι σίγουρος ότι όλο και κάτι πήραμε που θα φανεί τους επόμενες μήνες... κάτι για χρονοδιάγραμμα στην παράκαμψη Τοπολίων άκουσα, κάτι για την λιμνοδεξαμενή Έλους που θα πάρει μπρος άμεσα, κάτι για παράκαμψη ενός χωριού... (κρίμα που δεν είπε για την πόλη αυτό το είπε η Ντόρα) πάντως έμαθα ότι ο Αρναουτάκης πήρε "συμβουλή"  να αγαπά και αυτός την Κίσαμο όπως την αγαπά και ο Πρωθυπουργός. 
Για να δούμε....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: