Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΔΗΚ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμων Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης καλεί τους Εκπροσώπους των Δήμων Μελών του ΣΕΔΗΚ να μετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση απολογισμού και προγραμματισμού δραστηριοτήτων και διαχείρισης ετών 2015-19 που
θα γίνει την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10.00 στο Ρέθυμνο στο Ξενοδοχείο Aquila Porto Rethymno (Σικελιανού 52Α & Βενιζέλου, τηλ 28310 50432) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί καθώς και για την διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Προσκαλούμε επίσης τους Φορείς στους οποίους κοινοποιούμε την πρόσκληση αυτή με την
παράκληση όπως εκπροσωπηθούν παρουσιάζοντας κατά την προβλεπόμενη συζήτηση σύντομες
προτάσεις τους για την ΚΑΠ, την Δακοκτονία, το μέλλον του ΣΕΔΗΚ κ.α..
Από τις προτάσεις αυτές, εκείνες που θα υποβληθούν γραπτώς στον ΣΕΔΗΚ μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο info@sedik.gr θα ενσωματωθούν στον Φάκελο που θα διανεμηθεί στην Συνέλευση και θα παρουσιαστούν προφορικά κατά προτεραιότητα στην ΓΣ.
Ο Πρόεδρος
Μαρινάκης Γεώργιος - Δήμαρχος Δήμου Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: