Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Κατα καιρούς γράφουμε κάποιους υποψήφιους που θα ή δεν θα μας εκπροσωπήσουν στα κοινά στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι περισσότεροι από αυτούς αποτελούν δημόσια πρόσωπα αφού έχουν, είχαν ή είναι εκλεγμένοι και έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους μικρό ή μεγάλο στο τόπο μας. Ένας τόπος που αν παρατηρήσετε το 100% των ανθρώπων που κατεβαίνουν σαν υποψήφιοι θέλουν να μας σώσουν απο μια κατάσταση που δεν πάει άλλο, απο μια κατάσταση που έχει γίνει χρόνια και καλά κάνουν. Αγωνίζονται για το καλύτερο του τόπου μας, για ένα καλύτερο αύριο, για αυτούς και τα παιδιά τους!
 Με έκπληξη όμως είδα σε αυτούς που έγραψα, - οι πληροφορίες είναι κατα 99% διασταυρωμένες- οτι κάποιοι στο ίσως ή δεν θα μας "σώσουν" στις επόμενες εκλογές να δυσφορούν... αν έκανα λάθος  τους ζητώ συγνώμη, αλλά εδώ είναι και η σελίδα να τους βάλουμε μια ανακοίνωση καθόδου (εφόσον κάναμε λάθος) εντελώς δωρεάν, όπως κάνουμε και με τους τόσους άλλους υποψήφιους.
Φυσικά θεωρώ οτι το ΔΕΝ με το ΙΣΩΣ έχει μεγάλη διαφορά...και κάποιοι που μπερδεύουν αυτό το ίσως με το δεν, έχουν το πρόβλημα....
Το blog θα συνεχίσει να μαζεύει πληροφορίες για τους υποψηφίους γιατί εκτός του ότι πρέπει ο κόσμος να τους μάθει πρέπει να διαλέξουμε και τους καλύτερους μιας και όπως είπαμε παραπάνω... θέλουμε όλοι να ξανασωθούμε. 
Φυσικά λάθη μπορεί να γίνουν... και μόνο σίγουρος για όλους αυτούς τους ΘΑ ΕΙΝΑΙ -ΙΣΩΣ -ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ- είναι το  αφεντικό κάθε συνδυασμού, που ξέρει ποιους χρειάζεται και πως τους χρειάζεται. 
Κοντός ψαλμός αλληλούια όχι για να δικαιωθούμε σε κάτι που δεν μας αφορά, αλλά για να σωθούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: