Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΓΕΩΡΓΕΔΑΚΗ

Δημότες και Δημότισσες , φίλοι και φίλες ,
Έχοντας την πεποίθηση και την σιγουριά ότι στην αυτοδιοίκηση πρέπει να συμμετέχουν ενεργοί πολίτες με εμπειρία και γνώσεις, έλαβα την απόφαση να δεχτώ την τιμητική πρόταση του κ. Γιώργου Μυλωνάκη, επικεφαλή του συνδυασμού ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ και ενός χαρισματικού αυτοδιοικητικού και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Κισάμου.
Οι εμπειρίες που έχω αποκομίσει στο παρελθόν, τόσο ως Πρόεδρος της κοινότητας Σασσάλου, όσο και ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος μετέπειτα, με οδηγούν σε αυτήν την απόφασή μου .Έχουμε όλοι την ευθύνη να προχωρήσουμε με σύνεση, οργάνωση, συνεργασία και αποτελεσματικότητα την ΚΙΣΑΜΟ ένα βήμα πιο μπροστά.
Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
ΓΕΩΡΓΕΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: