Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 27 Απριλίου 2019

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ;

Μυστική, κλειστή, ιδιωτική, πάντως ότι και να ήταν η συνάντηση έγινε στο Ενοριακό Κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα στην πόλη της Κισάμου, όπου μαζεύτηκαν καμιά 30αριά άτομα του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς, συν τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ του συνδυασμού του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη στο νομό Χανίων, για να ζητήσουν ..βοήθεια. 
Είναι αλήθεια ότι όσοι το άκουσαν αυτό, κουβεντιάστηκε στο "παζάρι" εξεπλάγησαν και είπαν ότι ήταν από τις παράξενες μαζώξεις της πόλης, μάλιστα σε ένα χώρο του Θεού. Προκαλεί τεράστια ερωτηματικά γιατί να γίνει κλειστή συνάντηση και όχι μια ανοικτή, για να ακούσουμε τις θέσεις τους εμείς οι πολίτες, και αν πειστούμε να τους ψηφίσουμε. Θυμίζουν άλλες εποχές τέτοιες μαζώξεις.
Ευελπιστώ ότι οι ντόπιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον κ. Αρναουτάκη, που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ να είχαν ενημερωθεί για την συνάντηση αυτή όπως και αυτή του Πλατάνου!!
Πάντως με αυτήν την λογική και εφόσον ο κ. Αρναουτάκης ξαναβγεί Περιφερειάρχης, οι 4 θέσεις από τις οκτώ-εννιά έχουν καπαρωθεί, αφού η τετρασταυρία θα πάει σύννεφο στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, συν όσους μαζώξουν από έξω.
Και για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα... τετρασταυρία και τέσσερις μόνο οι υποψήφιοι από το ΣΥΡΙΖΑ. Το πιάσατε; Θα μπορούσαν να είναι πέντε οι υποψήφιοι, αλλά καλύτερα τέσσερις....που να μην περισσεύει καμιά ψήφος για τους.. άλλους.
Και εφόσον η μάζωξη έγινε, θα το έχουν κάνει και αλλού...
Έ ρε γλέντια... και στο Ενοριακό Κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα....
Ο Κατάσκοπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: