Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΦΟΥΛΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ

Φίλες και φίλοι,
Αποφάσισα να δηλώσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη Γεωργίου καθώς θεωρώ ηθική υποχρέωση την ενημέρωση και τη συμμετοχή κάθε νέου πολίτη που έχει ιδέες και όραμα για τον τόπο του. Πιστεύω ότι έχω την ενέργεια, την όρεξη και τον χρόνο να καταβάλλω τη δική μου προσπάθεια.
Έχουμε την τύχη να ζούμε σε ένα μικρό παράδεισο και θεωρώ χρέος όλων μας να νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και να τον προστατεύουμε. 
Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ θέλω να έχω την δυνατότητα να οραματίζομαι και να δημιουργήσω το μέλλον μου σε αυτόν τον τόπο γνωρίζοντας ότι οι αρμόδιοι σκέφτονται και πράττουν για το συλλογικό καλό. 
Είναι τιμή μου που εντάχθηκα στο ψηφοδέλτιο του κ. Μυλωνάκη καθώς πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει την εμπειρία και την μόρφωση να συμβάλλει στην πρόοδο του Δήμου. 
Όλοι μαζί σαν μια ομάδα με τον σωστό καθοδηγητή μπορούμε να δημιουργήσουμε σε αυτόν τον τόπο για την δική μας τη γενιά και για αυτές που θα ακολουθήσουν. 
Σοφουλάκης Εμμανουήλ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: