Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ..

Έχω αναφέρει οτι αυτό το blog φτιάχτηκε για να καυτηριάζει τα τοπικά δρώμενα, δεν είναι για να λέει πολλές καλές κουβέντες.
Η περίπτωση του Πολωνού που χάθηκε πριν κάμποσες μέρες κάπου στα νότια, όμως διαφέρει μιας και ουκ ολίγοι άνθρωποι έδωσαν αγώνα να βρεθεί και πέρα απο τις καθορισμένες επίσημες ώρες αναζήτησης. Αυτό ας το καταλάβουν οι ξένοι και οι πρεσβείες οτι εδώ τα τυπικά σε μια αναζήτηση ζωής δεν υπάρχουν και τα τρία 24ωρα έγιναν δέκα 24ωρα δίχως παράπονα και παρατράγουδα.
Συγχαρητήρια λοιπον σε όλα τα παιδιά και τους ανθρώπους που προσπάθησαν να βρεθεί ο Πολωνός, ειδικά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΛ.ΑΣ που κτένισαν στην κυριολεξία την περιοχή κάτω απο αντίξοες συνθήκες.
Επίσημα οι έρευνες των σωστικών συνεργείων τερματίστηκαν στις 8:30 χθες το βράδυ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναχώρησε από την Κρήτη και η κόρη του αγνοούμενου Αντρέι Βέμπερ, επιστρέφοντας στην πατρίδα της.
Δείτε εδώ ένα βιντεάκι απο τα χιονισμένα βουνά στο φαράγγι της Τρυπητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: