Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές, φίλοι και φίλες,
Μετά από ώριμη σκέψη και με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το καλό του χωριού μας αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας την θέση του προέδρου της κοινότητας Κάμπου.
Έχοντα την εμπειρία σε διοικητικές διαδικασίες και την υπευθυνότητα που πρέπει να έχουμε για την διεκπεραίωση των θεμάτων που απασχολούν την κοινότητά Κάμπου-Μελισσιά, σας ζητώ την υποστήριξη σας.
Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους με εμπειρία και θέληση.
Ο τόπος μας πρέπει να αναδειχθεί.
Ο τόπος μας είμαστε όλοι εμείς.
Με εκτίμηση
ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Υποψήφιος Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κάμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: