Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΒΙΟΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ

Δημότες και δημότισσες, Φίλοι και φίλες,
Μου δίδετε η ευκαιρία να συμμετέχω στα κοινά της περιοχής μας, μέσω της ΟΜΑΔΑΣ του συνδυασμού του κ.Μυλωνάκη, ενός αυτοδιοικητικού με ΕΜΠΕΙΡΙΑ και προσφοράς, οργάνωσης και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, συντονισμού και ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ έκφρασης της γνώμης και κυρίως της ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ του, στους ΝΕΟΥΣ. 
Πιστεύω και ελπίζουμε, να μας δώσετε την δυνατότητα, η ΚΙΣΑΜΟΣ, να αποκτήσει την ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ, ώστε να καθιερωθεί, ως το επίκεντρο πολιτισμού, αθλητισμού, αγροδιατροφικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. 
ΕΙΜΑΣΤΕ παρόν στις εξελίξεις, τις παρακολουθούμε, τις ακολουθούμε, με κατάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων και είμαστε ΕΔΩ για να τις υλοποιήσουμε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η δική σας ΨΗΦΟ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ
Υποψήφιος  σύμβουλος Δημοτικής ενότητας Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: