Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

ΗΤΑΝ (ΣΧΕΔΟΝ) ΟΛΟΙ ΕΔΩ

Έχω πει ότι ο νομοθέτης ξέρει πότε πρέπει να γίνουν δημοτικές εκλογές... και φυσικά παραμονές Πάσχα είναι μια καλή ευκαιρία για όλους και για μας αλλά και για τους υποψήφιους...
Εμείς για να τους γνωρίσουμε και αυτοί να μας υπενθυμίσουν τι πρέπει .....να κάνουμε!!
Ο συγχωριανός και υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου με την Λαϊκή συσπείρωση κ. Γιώργος  Φραγκιουδάκης με την παρέα  του ήταν από τους πρώτους που μπήκε στην αγορά. 
Το αριστερό κομμάτι του συνδυασμού του κ. Αρναουτάκη με τους κ. Παπαδεράκη και κ. Λουφαρδάκη συνοδευόμενο από τον Γιάννη Ζουρίδη και αυτοί από νωρίς στην "αγορά".
Ο Δήμαρχος μπήκε από ανατολικά...συνοδευόμενος από την γυναίκα του και την αντιδήμαρχο Καίτη Πατερομιχελάκη.
και συνάντησε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη κάπου στην μέση του τσαρσιού, τον συνόδευε ο γεννημένος εδώ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λευτέρης Κοπάσης.
Από δυτικά μπήκε όλη η ομάδα του υποψηφίου δημάρχου κ. Μυλωνάκη. Αν και θα ανακοινώσει επίσημα τον συνδυασμό του την Τρίτη η ομάδα ήταν σχεδόν όλη εκεί
Ο Χρήστος Τσοντάκης και αυτός εδώ, προτίμησε να βγάλει μια αναμνηστική φωτο με την νεολαία Κισάμου.
Τελευταίος που έκανε την εμφάνιση του στην Σκαλίδη ο αγαπητός Μανούσος Βολουδάκης.
Φυσικά πέρασαν δίχως να φωτογραφηθούν και οι Αντιπεριφερειάρχες Κώτσογλου Κυριάκος Καλογερής Νίκος.
Ως το βράδυ ίσως φανεί και ο Σταύρος που όπως έμαθα προτίμησε τις Βουκολιές, όχι ότι και όλοι άλλοι υποψήφιοι πλην δημάρχων δεν θα πήγαιναν και εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: