Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ

Αγαπητές  φίλες αγαπητοί φίλοι,
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του αξιόλογου κ. Γεώργιου Μυλωνάκη υποψηφίου Δημάρχου με τον συνδυασμό ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ.
Όταν άρχισε να καταρτίζεται το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού διαπίστωσα ένα μεγάλο αέρα ανανέωσης με την συμμετοχή πολλών νέων υποψηφίων. Η συνύπαρξη της εμπειρίας των παλαιών με την όρεξη και την διορατικότητα για το μέλλον, των νέων υποψήφιων, ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα να αποδεχτώ την πρόσκληση του κ. Μυλωνάκη και να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας που έχει ως στόχο να φέρει την Κίσαμο εκεί που της αξίζει.
Πιστεύω στην Κίσαμο και στις δυνατότητές της, γιατί αγαπώ αυτόν τον τόπο και θέλω να τον δω όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. 
Οραματίζομαι μια Κίσαμο που θα έχει περίοπτη θέση στο χάρτη της Κρήτης.
Έναν δήμο πρότυπο και πόλο έλξης. 
Έναν δήμο με τις κατάλληλες συνθήκες για να ζήσουν οι νέοι του και να επιστρέψουν να εργαστούν στον τόπο τους.
Έναν δήμο που θα φροντίζει και θα προσφέρει στους πολίτες τους αυτά που δικαιούνται ως μια αναπτυγμένη κοινωνία ευημερίας.
Ένα δήμο που θα ενδιαφέρεται για όλες τις περιοχές του και θα βρίσκει λύσεις σε όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Ένα δήμο "όμορφο" μέσα και έξω.
Για να μπορέσουν να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω, χρειάζονται άτομα ικανά και έτοιμα να δεχθούν ριζικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να λειτουργήσει σε υψηλά επίπεδα δημιουργικότητας και ανάπτυξης για το καλό όλων των πολιτών, αφήνοντας πίσω τις προσωπικές φιλοδοξίες και τα συμφέροντα των λίγων.
Θέτω λοιπόν την υποψηφιότητα μου με υπευθυνότητα, διάθεση δημιουργίας και όραμα, με ένα μόνο σκοπό, να οδηγήσουμε όλοι μαζί την Κίσαμο σε ένα καλύτερο και λαμπρό μέλλον.
Σας ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση
Αντώνης Σταθόπουλος 
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: