Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Μετά από ώριμη σκέψη με συζήτηση φίλων και χωριανών αποφάσισα να απευθύνω κάλεσμα στον αγώνα για μια καλύτερη κοινότητα στους κατοίκους της Βάθης, Πλοκαμιανών, Τζιτζιφιών, τους διαμένοντες σε Καστέλι, Χανιά και Αθήνα και όπου γης και να στηρίξουν την εκλογή μου.
Πιστεύω ότι μπορώ να υπηρετήσω την περιοχή μας επάξια παρά τα όσα τόσα ποικίλα προβλήματα και το γεωγραφικό περίγραμμα που έχει, πάντα με συνεννόηση και αξιολογώντας τα προβλήματα της περιοχής με όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν ή όχι, στην προβολή και επίλυση τους.
Έχω χρόνο απεριόριστο και όρεξη για το σκοπό αυτό.
Για όσους δεν με ξέρουν ονομάζομαι Αναστάσιος Σταυρουλάκης (Ρέντζος) και τα τελευταία δυο χρόνια είμαι συνταξιούχος αξιωματικός (μηχανικός) Εμπορικού Ναυτικού.
Δεδομένου ότι ο "Κλεισθένης" θ' αποτελέσει τροχοπέδη για την ανάπτυξη και επίλυση προβλημάτων των Δήμων και κοινοτήτων, αφού φορτώνει την τοπική αυτοδιοίκηση με επιπλέον αρμοδιότητες και περικόπτοντας ακόμη περισσότερο τους πόρους, θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον στασιμότητας που για κάθε πρόβλημα θα πρέπει να τεκμηριώνεται, να προωθείται αρμοδίως και να απαιτείται η εφαρμογή και λύση  του.
Χρειάζεται η βοήθεια όλων και μετά τις εκλογές και δυναμικά εάν χρειαστεί, πιστεύω οτι όλοι ενωμένοι θα καταφέρουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας.
Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου.
Ευχαριστώ
Αναστάσιος Σταυρουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: