Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Αντώνη Παπαδεράκη, Κατερίνα Μανιμανάκη και Γιάννη Λουφαρδάκη από τον συνδυασμό του Αρναουτάκη παραβρέθηκαν στον Πλάτανο όπου έγινε μια συζήτηση για τα θέματα της ευρύτερης περιοχής. .. προχθές.
- Όπως βλέπω ο συνδυασμός του κύριου Αρναουτάκη που αποτελείται από πολλούς και διάφορους, κάνει περιοδείες ανά κόμμα ...οι επόμενοι μάλλον θα είναι του ΠΑΣΟΚ και μετά θα ακολουθήσουν οι φιλελεύθεροι. Τελικά κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την μάζωξη...που η αλήθεια είναι έχει πλεονέκτημα νίκης.
Βέβαια απορία αποτελεί αν οι κάτοικοι στον Πλάτανο (η ενημέρωση ελλιπείς) τους ρώτησαν για τον ΒΟΑΚ που σίγουρα από εκεί θα πέρασαν, τον δρόμο Κίσαμος -Πλάτανος, αλλά και Πλάτανος -Σφηνάρι που 40 χρόνια είναι στην ίδια κατάσταση αν και απο εκεί περνάνε ο μισός τουρισμός του νομού!!!
Έχει πλάκα οτι και ο συνδυασμός του Αρναουτάκη πάει να γίνει οτι και ο ΣΥΡΙΖΑ μια μάζωξη ..με στόχο μόνο την νίκη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: