Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΗΣ

Αγαπητές συμπολίτισσες, 
Αγαπητοί συμπολίτες ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Γεωργίου Μυλωνάκη.
Η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί ηθική επιταγή και κοινωνικό χρέος από την αρχαιότητα. 
Ταυτιζόμενη με αυτήν την άποψη, νιώθω έντονα αυτήν την υποχρέωση να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά, στοχεύοντας με την αρωγή των συνυποψηφίων μου, να καταστήσουμε τον τόπο μας ελκυστικό πρώτα για εμάς και τα παιδιά μας και ταυτόχρονα να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μέσα από την ανάδειξη της ιστορίας και της αισθητικής του.
Η ενεργή συμμετοχή  στα κοινά, μας δίνει τη δυνατότητα να ακουστούν οι απόψεις μας και να αφήσουμε τη σφραγίδα μας στα μείζονα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.
Με εκτίμηση, 
Νίκη Γεωργίου Κατερινάκη-Παπακωνσταντίνου
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: