Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Αν και δεν το ανακοίνωσε αλλά το χρησιμοποιούν κατά κόρον οι υποψήφιοι του....Ελαφρώς αλλαγμένο το έμβλημα, όχι όμως το όνομα του συνδυασμού, του κ. Μυλωνάκη από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2014, όπως βλέπουμε στις δυο φώτο (πάνω 2014 κάτω 2019). "Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη"
 Η Κίσαμος έγινε με ένα σίγμα (σ), το κλωνάρι της ελιάς πήγε προς τα έξω και οι ελιές φαίνεται οτι ..ωρίμασαν όπως και ο συνδυασμός.
Με αγωνία περιμένουμε και το νέο έμβλημα του συνδυασμού του Θοδωρή Σταθάκη που να θυμίσω στις εκλογές του 2014 ήταν αυτό:
Φυσικά έμβλημα και όνομα θα πρέπει να έχουν και όλοι οι συνδυασμοί στις κοινότητες άνω των 300 εγγεγραμμένων, με πρώτους πρώτους τους δυο της πόλης της Κισάμου!!
Όπως έμαθα έτοιμες είναι οι μακέτες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: