Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ

Πάρτε όποια Ευρωπαϊκή χώρα θέλετε πάρτε ακόμα και αυτές που δεν ανήκουν στην Ε.Ε, πάρτε όλες τις ασιατικές, πάρτε και το 80% από τις Αφρικανικές και πέστε μου αγαπητοί νέοι υποψήφιοι του Περιφερειάρχη, αν αυτός ο δρόμος υπάρχει πουθενά σε άλλη χωρά, με αυτά τα χάλια. Πότε πρέπει να καταλάβουν οι υπόλογοι ότι υπεύθυνοι είναι μόνο αυτοί για την συνεχιζόμενη αδιαφορία; 
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να διορθώσουν έστω τις γραμμές στο οδόστρωμα ... πόσα κονδύλια και μελέτες χρειάζονται να αλλάξουν προσωρινά τον δρόμο; Τι περιμένουν να σκοτωθεί κανένας αθώος; Οι τουρίστες δεν ξέρουν να οδηγούν δίχως σήμανση και γραμμές... 
Μαλάουι καταντήσαμε και αντί να κάνετε αυτό που έχετε υποχρέωση .. μας τιμωρείται με την αδιαφορία σας.
Εσείς οι νέοι υποψήφιοι καλό είναι να το πείτε του Περιφερειάρχη, γιατί μπορεί να μην το ξέρει... το κράτος δεν μπορεί να κάνει τίποτα.. η περιφέρεια όμως μπορεί.
Αύριο πρωτομαγιά ας ελπίσουμε ότι θα μπουν αρκετά σήματα ειδικά στο .. Μαυρομούστακο που στα λόγια βγάλαμε 300.000Ε για να το σουλουπώσουμε ..να μην βαφεί η άσφαλτος με αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: