Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 27 Απριλίου 2019

H ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ακαδημία μας συμμετείχε στο ποδοσφαιρικό τουρνουά "AEGEO CUP – ΦΗΜΗ" που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από 22-24 Απριλίου. Η ακαδημία μας συμμετείχε με δυο ομάδες. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές έπαιξαν ποδόσφαιρο, γνώρισαν άλλους συναθλητές τους και εκπροσώπησαν επάξια την ακαδημία μας αποκομίζοντας πολλές ποδοσφαιρικές εμπειρίες.
Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει πρώτους από όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές που είναι το μέλλον της Ακαδημίας μας, τον επί χρόνια προπονητή της Μαριανάκη Μιχάλη που συνόδευε τα παιδιά, τον Αντιπρόεδρο και σύνοδο των παιδιών Κλωστράκη Βασίλη και τους γονείς – συνόδους Σοφία Εξαπιχήδου, Μανώλη Χαραλαμπάκη και Χάνα Κλωστράκη.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: