Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ...

Το Blog χαλάει την πιάτσα αυτό λένε κάποιοι "φίλοι". Όμως για τον λόγο αυτό υπάρχει το blog για να χαλάει την ηρεμία στην πιάτσα... αν δεν την χαλούσε θα ήταν το πρόβλημα. Δεν είναι ΜΜΕ, αλλά κάνει και αυτήν την δουλειά... όμως σχολιάζει, κριτικάρει, λέει ενυπόγραφα αυτό που θέλει να πει και έχει άποψη και φυσικά έχει κάνει φίλους και εχθρούς.
Η σελίδα είναι προσωπική, είναι μια σελίδα για την πάρτη μου στα απλά ελληνικά, ξεκίνησε πριν από 11-12 χρόνια και έγινε συνήθεια. Εγώ και ο συγχωρεμένος φίλος ΠΑ.ΝΙΚΟΣ με το blog του ξεκινήσαμε κάθε ένας από το μετερίζι του να αρθρογραφούμε, για αυτό που θέλαμε να αλλάξουμε, να πούμε και δεν είχαμε την απαιτούμενη στέγαση της φωνής μας ...
26.170 αναρτήσεις συν αυτή, υπάρχουν σε αυτό το blog, διαφόρων θεμάτων, τα περισσότερα να αφορούν την Κίσαμο και τον Δήμο μας, πάμπολλα θέματα έπαιξαν όχι μόνο στα Χανιά αλλά τα οικειοποιήθηκαν και τα Αθηναϊκά ΜΜΕ....χαλάλι τους!!
 Μπορεί να μην αλλάξαμε τον κόσμο, την Κίσαμο, μπορεί να μην κερδίσαμε τίποτα, αλλά εντούτοις την προσπάθεια την κάναμε και την κάνουμε, μάλιστα έχουμε αποδείξει οτι προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο της πόλης, των δημοτών και αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες. (Γράφω στον πληθυντικό γιατί μαζί με μένα υπάρχουν ακόμα 3-4 άνθρωποι που συνυπογράφουν τα θέματα)
Είναι η πρώτη σελίδα μαζί με τον Φωτογράφο της Κισάμου, πριν ακόμα φτιαχτούν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ στον νομό μας flashnews -zarpa- Ηλεκτρονικοί Νέοι Ορίζοντες... και αυτό το ξέρουν .. μάλλον οι δικοί μας έχουν πρόβλημα...να την σεβαστούν.
Δεν είναι τέλειο, κάνει λάθη, ... δεν θα προσπαθήσει να γίνει καλύτερο, αλλά θα συνεχίσει να χαλάει την "πιάτσα"... Εξάλλου ουκ ολίγες φορές έπεσε θύμα καταγγελιών προς την google... εντούτοις δεν έκλεισε πλην μιας φοράς το 2010.. και για μια μέρα ώσπου να ελεγχθεί μια καταγγελία ενός υποψήφιου που δεν του άρεσε το blog.
Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους....
 Υ.Σ Και φυσικά το blog δεν φτιάχτηκε παραμονές εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: