Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΛΙΓΟΨΥΧΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΦΩΤΙΟΥ

Φτάνοντας στο τέλος της 5ετίας και βλέποντας ότι χάθηκε τόσος σημαντικός χρόνος για τον τόπο για την περιοχή της Κισάμου και ιδιαίτερα για το χωριό μου τον Πλάτανο, αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου προσπαθώντας να συμβάλλω όσο μπορώ στην βελτίωση της περιοχής μου.
Μοναδικός εγγυητής για την επόμενη μέρα, βλέποντας τα πράγματα από την αντικειμενική σκοπιά και όχι με κομματική ή προσωπική σκοπιμότητα, είναι ο Γιώργος Μυλωνάκης. Μετά και την πρόταση του, αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του και να τον βοηθήσω να υλοποιήσει αλλά και να ολοκληρώσει αυτά που τόσο χρειάζεται ο τόπος μας, το χωριό μου!

Λιγοψυχάκης Αντώνιος-Φώτιος του Ιωάννη
Μέλος του Δ.Σ του Συνεταιρισμού Πλατάνου
Υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Μυλωνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: