Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες/σες,
Έχω την χαρά να σας ανακοινώσω την συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η υποψηφιότητα μου, έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα δρώμενα.
Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας, κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων και κυρίως νέων στα κοινά, εξαλείφοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.
Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον νυν Δήμαρχο Κισσάμου, κ. Σταθάκη Θεόδωρο, ο οποίος έδειξε ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου.  Θέλω να του δώσουμε την ευκαιρία να συνεχίσει το αξιέπαινο έργο που ξεκίνησε και που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.  
Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας με τον Δημοτικό Συνδυασμό "Κίσαμος-  Πορεία Ανοδική."
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: