Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΛΙΟΥΔΑΚΗ ΚΩΣΤΗ

Αγαπητές Συνδημότισσες- Αγαπητοί Συνδημότες του Δήμου Κισάμου
Έχω την τιμή και χαρά να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Κίσαμος-Πορεία Ανοδική" του υποψηφίου δημάρχου Θοδωρή Σταθάκη!
Δεν επιθυμώ να είμαι πολιτικό πρόσωπο με την κλασική έννοια του όρου. 
Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική σαν επάγγελμα, όμως επιδίωξη μου είναι να παραμείνω ενεργός πολίτης, να στέκομαι ουσιαστικά και πρακτικά δίπλα στο Δημότη και τα προβλήματα του. Έτσι κρίνω αναγκαίο να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον Δήμαρχο κ. Σταθάκη.
Ζητώ λοιπον τη στήριξή σας στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, προκειμένου να συμβάλλω με ειλικρίνεια και χωρίς διακρίσεις στην πρόοδο του τόπου μας, χωρίς αποκλεισμούς για κανέναν.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Λιουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: