Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

MAΓIKA ΠPAΓMATA ΣYMBAINOYN ΣTON ΔHMO KIΣAMOY.

Όπως δια μαγείας εμφανίστηκαν ένα πρωί τα κράσπεδα οδοποιίας (αυτό είναι το επίσημο όνομα τους) στην πλατεία Τζανακάκη, έτσι και χθες το βράδυ εξαφανίστηκαν για να ξαναεμφανιστούν σήμερα το μεσημεράκι και να παραλειφθούν νόμιμα απο τον εκπρόσωπο του Δήμου. 
Εκεί κατάντησε ο δήμαρχος την πόλη, αυτά τα καραγκιοζιλίκια να βλέπουμε καθημερινά. Δυστυχώς ο Δήμος γυρνά δεκαετίες πίσω αν όχι αιώνες, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι τι φταίνε οι πολίτες σε αυτό.
Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, το έγγραφο απο την διαύγεια τα λέει όλα, όλοι βλέπουμε τι έγινε και με ποιο τρόπο.
Περαστικά μας.   
Μυλωνάκης Γεώργιος
Πρώην Δήμαρχος Κισάμου
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: