Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία λειτουργεί τα τελευταία χρόνια το Εργαστήρι Βυζαντινής Αγιογραφίας στα Χανιά. Τις γνώσεις του σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη μορφή τέχνης μεταδίδει στους μαθητές ο γνωστός καταξιωμένος Κισαμίτης αγιογράφος και δάσκαλος Νίκος Γιαννακάκης.
Στο Εργαστήρι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διδαχθούν την τέχνη της Βυζαντινής Αγιογραφίας σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, με πρακτική εξάσκηση στην τεχνική της Τοιχογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: